På visetreff i Holmestrand

Skedsmo Viseklubb er tilsluttet Østnorsk Viseforum som årlig arrangerer felles visetreff for medlemsklubbene fra hele østandet. Fredag 19. til søndag 21. oktober sto Holestrand Fjordhotell i sentrum av begivenhetene. Klubben vår var godt representert og gjorde seg sterkt gjeldende under ulike konserter og innslag gjennom hele treffet. Ikke minst var det spesielt morro at vi kunne stille med en god bredde i aldersfordelingen – fra tenåringer til mer voksne medlemmer. Vi deltok både med egne opptredener og opptredener sammen med deltakere fra andre klubber. Og vi var engasjerte tilhørere til de andres opptredener og innslag. Her kunne vi få vise frem det vi kan og ikke minst få anledning til å lære av andre i visemiljøet.

Foruten det sanglige så markerte Skedsmo Viseklubb seg som ansvarlige for gjennomføringen av den varierte visekafeen på lørdag – og ikke minst for visetreffets sosiale sider på blogg og twitter ved våre deltakende ungdommer.

[button url=»https://picasaweb.google.com/103059215370661973116/VisetreffHolmestrand192110?authuser=0&feat=directlink» target=»_blank» color=»cherry» size=»medium»]Se flere bilder[/button]

Legg igjen en kommentar