Sagelvafestivalen
jun

21

2013

Sagelvafestivalen

Mens værmeldingen varslet store nedbørsmengder og torden fra alle kanter, ble likevel Sagelva-festivalen på Strømmen etablert med en bredt anlagt santhansfeiring på fredag 21. juni.
Aktivitetskoordinator Yvona Holbein i Strømmen Rotaryklubb trakk i trådene og hadde engasjert Skedsmo Viseklubb til  underholdning og allsang på fredagskvelden – samt en rekke andre grupper og organisasjoner på Strømmen til å bidra med ulike innslag på festivalen. «Vi trosser været, det går så fint,  så lenge det ikke slår ned så,»  var mottoet.

Sagelvfestivalen på Strømmen er kommet for å bli en årlig foreteelse. Hensikten er at festivalen skal bidra til å gi Strømmen en egen identitet –  å bidra til å gi innhold til slagordet «drømmen om Strømmen». Det skjer så lite her, vi følte at vi trengte noe mer, uttrykker Yvona.

Og festivalen kunne fremvise et rikholdig program gjennom dagen – fordelt på fem steder. På formiddagen kunne man f.eks ta gåturen for å oppleve den tradisjonsrike Sagelva og nyte god mat på veien. På kvelden var det santhansbål med underholdning, dans og servering i god, gammel santhans-stil.

 

Sagelvafestivalen bål