Festmøte i Skjetten Rotary
jun

26

2014

Festmøte i Skjetten Rotary

Siste arrangement før sommerferien var opptreden under festmøtet som Skjetten Rotary avholdt på Brøter Gård. Skedsmo Viseklubb var engasjert for å underholde etter festmiddagen. Vi stillte med et fint 5-mannslag, 3 gitarer, bass og et lite PA-anlegg god tilpasset lokalene på Brøter Gård – så det låt veldig fint. Vi fikk med oss publikum på en god måte. De likte tydeligvis veldig godt det repertoaret vi hadde plukket ut for kvelden – en blanding av nyere, kjente sanger både med trøkk og stemning, fra bl.a Åge Aleksandersen, Knutsen & Ludvigsen, Henning Kvitnes, Jonas Fjeld osv. Som sagt, en meget hyggelig stemning som bidro til at kvelden ble like hyggelig for oss som opptrådte som for de som hørte på.

Bildet viser Roger og Per-Arne, og for øvrig utgjordes gruppa vår denne gang av Hanne, Ronald og Bjørn.