Skedsmo Viseklubb for full sal på Kultursenteret

 
Teatersalen på Lillestrøm Kultursenter var fullstappet da Skedsmo Viseklubb underholdt ved Senioruniversitetets arrangement 12. mai. Senioruniversitetet er blitt en populær organisasjon hvor man kan bli medlem fra fylte 55 år. Medlemsmassen er imidlertid for lengst fylt opp så interesserte må stå på venteliste! Medlemsmøtene holdes i Lillestrøm Kultursenter – normalt i Stjernesalen, men denne gangen ble dette oppgradert til den store Teatersalen. Samtidig ble Skedsmo Viseklubb invitert til å stå for kulturinnslag. Vi stilte med syv personer på scenen, 6 vokalmikrofoner, 2 gitarer, elektrisk piano og el-bass, alt over teatersalens flotte lydanlegg styrt av stedets lydfolk. Klart dette var moro for oss! I tillegg ble det stor stemning og applaus fra salen, oppdragsgiver var veldig fornøyd og selv hadde vi en meget god følelse etter konserten 🙂