Skedsmo Kommunale Pensjonistforening

Arrangementer på dagtid bare øker på i takt med at vi blir fler og fler som er kommet i den livsfasen at vi har fått dagen tilbake. Vi er blitt flere i gruppen pensjonister mv som søker sosialt fellesskap og kulturelle opplevelser på dagtid. Skedsmo Viseklubb strekker seg langt for å kunne bidra med sang og musikk også på aktiviteter på dagtid i området vårt. Torsdag 4. juni stilte vi på det månedlige møtet hos Skedsmo Kommunale Pensjonistforening med en bukett lette og sommerlige sanger med høy allsangfaktor som medlemmene tydeligvis satte stor pris på. Spesielt for årets 70-års markering av fredsvåren 1945 hadde vi tatt med oss et par av de største slagerne fra den tiden, We’ll Meet Again og  Lili Marlen, men begge med norsk tekst. Det ble en veldig hyggelig opptreden også for de fire som stilte fra Skedsmo Viseklubb.