Syng for Livet!

Folkeakademiet i Skedsmo har drevet «Syng for Livet» gjennom en årrekke. Nå har de engasjert Skedsmo Viseklubb til å være med å videreutvikle og videreføre virksomheten. Vi satser på at «Syng for Livet» blir en ny tradisjon og en sentral del av Skedsmo Viseklubbs virksomhet med allsang og fellesskap i nærområdet.

Søndag var vi i full gang på Skedsmotun på Skedsmokorset. Det var ca 90 sanglade fremmøtte som var ny rekord i «Syng for Livet». Viseklubben stilte med en gruppe på 4, med 2 gitarer og trekkspill samt mikrofoner som sørget for god lyd over hele restaurantområdet. Sangtekstene viste vi som vanlig på et stort lerret slik at alle kunne følge med og synge av full hals på kjente og kjære sanger fra de siste seksti år og vel så det. Midt i programmet var det kaffepause med nystekte vafler til. Det var populært hos en tydeligvis fornøyd forsamling