Viseklubben på Tertitten 12. juni

Viseklubben underholdt under åpningen av sesongen for den tradisjonsrike «Tertitten» smalsporede jernbane som drives av entusiaster ut fra Sørumsand. Vi ble med toget til Bingsfoss, hvor vi rigget utstyr og to holdt konserter for de reisende under det 20 minutters oppholdet som togreisen har der. Det var satt frem rikelig med bord og sitteplasser hvor små og store reisende kunne sitt og innta både is, brus, kaffe, vafler etc fra kiosken i det strålende søndagsværet. Kari, Per-Arne og Bjørn fra viseklubben fikk rigget noe utstyr og holdt en familietilpasset konsert med bl.a «Kanskje kommer Kongen» og «Nede på stasjonen» osv som dette publikumet tydeligvis satte pris på.

Bildet under viser Per-Arne og Bjørn like før toget kommer med oublikum, men Kari var fotograf og kom ikke med…

mer tertitt