Vi i viseklubben

 

gjeng

Vi i Skedsmo Viseklubb er en samling med ganske vanlige mennesker med en felles interesse i å spille og synge viser sammen  –  til glede for oss selv og andre. Vi øver sammen, arrangerer egne visekvelder og gjør ulike opptredener først og fremst våre nærområder. Vi søker å holde god kvalitet på repertoar og fremføring. Samtidig ønsker vi ikke å ta oss selv for høytidelig, men har en uformell tone og en lav terskel for å bli med i klubben. Tegningen gir kanskje et inntrykk av hvordan vi ønsker å fremstå?
Klubben består av en gruppe aktive medlemmer som øver en gang i uken og har ansvaret for driften. For øvrig består klubben også av andre viseinteresserte medlemmer som kommer på våre arrangemanger og støtter oss gjennom kontingenten. Vi har vise- og allsangkvelder – gjerne med et tema – for medlemmer og andre. Etter det fastsatte programmet holder vi gjerne scenen åpen for andre som selv ønsker å fremføre en sang eller to. Alt mens vi alle kan kose oss med litt godt fra puben. Temakveldene har spent fra  Bellman til Beatles, men også mer og mer  dagsaktuelle, populære sanger .

Vi gjør opptredener i lokalmiljøet, for organisasjoner og institusjoner samt i ulike sosiale sammenhenger. Alt i alt  et betydelig antall opptredener i løpet av året.
Viseklubben bidrar gjerne til å utbre viser og sangglede gjennom et aktivt medlemsskap i visebevegelsens organisasjon Norsk Viseforum. Har du lyst til å bli bedre kjent med oss kan du ta kontakt på skedsmoviseklubb@gmail.com.  Vi øver og har visekvelder i «Gamleskolen» på Lillestrøm. Der holder vi hus sammen med blant andre «Kulturpuben».

 

Legg igjen en kommentar